top of page
Borkezelés
Újbor kezelése
Az újbor hatékony kezelése elengedhetetlen a meglévő minőség megőrzéséhez. Az újbort gondosan, tisztán kell feldolgozni, hogy teljes mértékben megfeleljen a vásárlók elvárásainak. A szennyeződések korai felismerése és kezelése, valamint minden szabálytalanság eltávolítása a borból versenyelőnyt biztosít versenytársaival szemben.
Tisztításhoz, fehérje-bontáshoz, a BSA -hoz és az almasav lebontásához szükséges termékek rendelkezésére állnak.
A bor későbbi fejlődését és eltarthatóságát nagymértékben befolyásolja a folyamat ezen szakasza.
Savkorrekció és kristálystabilizáció
Savnövelés és savtalanítás, borkő stabilizáció KELLER-META 40+ vagy Keller-CMC segítségével. - minden évjárat egyedi megközelítést igényel. Különféle termékek sokasága kínál optimális kezelési megoldásokat, a különböző igényektől függően.
Tisztítás Kellersol / zselatin
Szilícium -dioxid termékek és zselatinok széles választékával rendelkezünk az újborok tisztításához. A standard termékeken kívül, mint a Kellersol, a GELA-QUICK® és a KELLER-MOSTGELATINE CF, egyre gyakrabban alkalmazunk speciális szereket, pl. HAUSEN-GEL®.
Ízharmonizáció
Szinte minden bor enyhén korrigálható a tökéletes egyensúly elérésének érdekében. Ez különösen igaz a végső beállítási folyamat során, amikor - nem sokkal a palackozás előtt - a még fennálló következetlenségeket megszűntetik. A kisebb -nagyobb szabálytalanságok így kiküszöbölhetők.
bottom of page