top of page
Weinbehandlung

Must- és borkezelés

A megfelelő mustkezelés a kulcs, hogy a lehető legjobb borminőséget érhessék el az évjáratból. Bármi, amit a borász elmulaszt a mustkezelés szakaszában, negatívan befolyásolhatja a bor minőségét később. A keserű aroma elkerülése ugyanannyira elérhető, mint a lehető legtökéletesebb erjedés.
Az élesztő helyes megválasztása jelentősen befolyásolja a bor minőségét.
 
Max F. Keller enzimek, élesztők, élesztő tápanyagok, barnatörés korrekciós szerek és fehérjekezelések széles skáláját kínálja.
 
Az Ön személyes jóléte termékeink minőségétől függ. Mi ezzel tisztában vagyunk, és azon fáradozunk, hogy hozzájáruljunk az Ön sikeréhez.

Enzimkezelések Oenobrands termékekkel
 

Az Oenobrands® enzimek folyékony és granulátum formájában állnak az Ön és csapata rendelkezésre.

Természetesen mind depsidáztól mentes!

A bizonyított pektinázok mellett a vállalat speciális enzimeket is kínál a fokozott aromakinyeréshez, valamint megnövekedett szűrési hozamhoz.       Igényeinek megfelelő enzimet itt választhatja ki!

Üzletfejlesztés - borászati divízió

Kiss Marietta 

Mobil: +36 30 090 4827
Email:
m.kiss@vulcascot.hu

A mustkezelés folyamata

Folyékony vagy por alapú kezelőanyagok sora, - igény szerint kazeinnel - elősegíti a mustban lévő barnító anyagok megjelenésének időben történő kiszűrését.

 

KELLER-MOSTGELATINE CF

MOST-PUR® CF

Bentonitok

Megfelelően kiválasztott Max F. Keller bentonitjaink segítségével már a borkészítés korai szakaszában dramatikusan lecsökkentheti a később szükséges stabilizációs- és szűrőanyagok mennyiségét.

Kifejezetten alacsony vas-és nehézfém tartalmú bentonitjaink bevezetése az általunk nyújtott magas minőséget egy újabb szintre emelte.

Oenobrands® élesztő és élesztő tápanyagok
 
Kaphatóak fehér-, rozé- és vörösborhoz, pezsgő- vagy gyümölcs erjesztéshez. A Max F. Keller élesztő- tápanyagok pedig garantálják a tiszta és zökkenőmentes erjedést.
 
      Keresse meg a megfelelő termékeket itt

Almasav biológiai lebontása baktériumok segítségével

A sav biológiai lebontása Max F. Keller indító kultúrákkal vörösborban fokozza a mikrobiológiai stabilitást, csökkenti a teljes savkoncentrációt és javítja a bor érzékszervi harmóniáját. A vörösborban szinte magától értetődő BSA mellett a BSA jelentősége a fehérborban is folyamatosan növekszik.

BSA-MAXX 2

MALOFERM PLUS

bottom of page